Geel-blauw speelde voor de tweede week op rij een thuiswedstrijd, tegenstander deze avond was het goed voetballende en niet te onderschatten SK Denderhoutem. Beveren wou verder bouwen op de sterke tweede helft van vorige wedstrijd en nam onmiddellijk de wedstrijd in handen. De eerste grote mogelijkheid werd nog knap gepakt door doelman D’Hauwers maar even later was het wel raak wanneer Pieren de 1-0 binnen legde. De beste manier om je eerste basisplaats in de competitie te vieren is zonder twijfel met een doelpunt. De jonge Van Vooren twijfelde geen seconde om dit te realiseren en zo stond Beveren snel 2-0 voor. Beverse doelman Van Goethem wou niet onderdoen voor zijn collega en pakte uit met een knappe redding zodat we met een 2-0 de rust in konden gaan.

De gietende regen lieten de spelers niet aan hun hart komen en Beveren ging op zoek naar de treffer die de wedstrijd kon beslissen. En clubtopschutter Volckerick leek dit ook te doen door er 3-0 van te maken. Leek, want niet veel later probeerde Van Mossevelde een afstandsschot. De bal week af en verdween in doel. Gelukkig kon niet veel later Schelfhout er 4-1 van maken en nam hij de spanning weg in de wedstrijd. Er waren voldoende mogelijkheden om de score op te drijven maar 4-1 is een mooie eindstand tegen een niet te onderschatten tegenstander!

Volgende wedstrijd is op zaterdag 17 februari en gaan we op bezoek naar SK Vlaamse Ardennen.

Opstelling KSK Beveren: Van Goethem, Pieren (75’ Put), De Pauw, Van Lokeren ©, Van Osselaer (81’ Van Roeyen), Schelfhout, Huygens, Van Vooren, Emiel De Schepper, Volckerick (77’ Cockheijt), Bultheel.

Opstelling SK Denderhoutem: D’Hauwers, Ardans, De Schrijver ©, De Geyter, Baudewijns, Van Mossevelde, Scheerlinck (69’ Borreman), Vaeyens, Cocquyt (60’ Verlooy), Mertens, De Cock (69’ Collyns).

Doelpunten:

22’ 1-0 Pieren

26’ 2-0 Van Vooren

64’ 3-0 Volckerick

70’ 3-1 Van Mossevelde

75’ 4-1 Schelfhout