Welkom Peter Willems!

20.10.2016

Afgelopen week heeft de sportieve cel enkele noodzakelijke veranderingen moeten doorvoeren. Door nieuwe werkomstandigheden was het niet langer houdbaar voor Robin Beck om als trainer aan te blijven van de Reserven A. Hij blijft voor alle duidelijkheid wel actief binnen de club als Sportief Verantwoordelijke.

De club is dan ook op zoek gegaan naar een vervanger en heeft die op korte termijn gevonden. Peter Willems (° 30/08/1969) werd aangesteld als nieuwe coach van de Reserven A. Peter heeft een ruime ervaring in het provinciale voetbal: hij was jarenlang voetballer bij KJV Kruibeke, KOFC Rupelmonde, FCH Sint-Pauwels, Eendracht Bazel en Daknam. In 2012 begon hij aan een trainersloopbaan: eerst een jaar als hoofdtrainer van Kruibeke B en nadien als coach van de provinciale beloften. Tijdens het seizoen 2014-2015 was hij assistent-coach van Sint-Pauwels.

Komende dinsdag start Peter zijn Beverse loopbaan en dat bij een team dat al zeer goede resultaten boekte dit seizoen: de ploeg staat op een gedeelde eerste plaats in het klassement en verloor vorig weekend pas voor de allereerste keer! Wij heten ons nieuwste lid van de trainersstaf alvast van harte welkom!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama