Supporters Direct Europe: Wisseling van de wacht

28.10.2016
Article 01 800x450

De immer aimabele Ben Shave heeft er vandaag 28 oktober 2016 zijn laatste werkdag opzitten bij onze vrienden van Supporters Direct Europe. Hij ruilt zijn job bij SD Europe voor een functie bij het communicatieteam van the House of Commons.

Ben nam in de zomer van 2013 over van Kevin Rye. Tijdens zijn periode als contactpersoon voor Belgische groepen en voetbalclubs, was hij enkele keren te gast bij YB SK Beveren.
We zullen Ben missen en danken hem voor zijn hulp en wijze raad. En we houden eraan hem alle succes toe te wensen met zijn nieuwe uitdaging in het hart van de politiek.

Met Niamh O'Mahony werd reeds een vervanger aangesteld. Niamh is een voormalig bestuurslid van Friends Of The Rebel Army Society (FORAS), de supporters trust achter de succesvolle Ierse fan-owned voetbalclub Cork City FC.
Zij is geen onbekende voor de huidige Belgische aan SD Europe-gelinkte groepen. In 2013 sprak zij op onze workshop in Antwerpen en ook in 2015 was ze gastspreker tijdens een workshop georganiseerd door onze kameraden van Act As One.

Tot ziens Ben en welkom Niamh!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama