Beverse derby op het scherp van de snede

12.11.2016

Vandaag krijgt YB SK Beveren KSK Kieldrecht, ofte de nummer 1 versus de nummer 2, op bezoek.

De Beverse Leeuwen legden tot op heden een foutloos parcours af - met 33 punten uit 11 wedstrijden - en werden zo op een overtuigende manier de verdiende winnaar van de eerste periodetitel.
Het ticket voor de eindronde voor promotie naar de Tweede Provinciale is voor YB SK Beveren reeds in de sacoche.

KSK Kieldrecht is gedeeld tweede met KV Sint-Gillis-bij-Dendermonde met 23 punten uit 11 matchen.
Onze gasten verloren vorig seizoen de kampioenstitel aan Sparta Waasmunster. Kieldrecht en Sparta eindigden elk met 57 punten en evenveel gewonnen wedstrijden. Een testwedstrijd moest beslissen wie kampioen werd. KSK Kieldrecht verloor nipt. Voor de neutrale toeschouwer was deze testwedstrijd waarschijnlijk een spannend kijkstuk, voor menig Kieldrecht-fan een stressvol gebeuren met een slechte afloop.

Maar KSK Kieldrecht en haar fans geven de moed niet op! Voor deze wedstrijd zakken ruim 100 Kieldrecht-supporters naar Beveren af. Er wordt zelfs voor een primeur gezorgd: Het is de allereerste keer dat bezoekende fans met een bus naar YB SK Beveren afzakken!

Naar goede gewoonte tekenen ook de Beverse fans present. Enkele honderden Beveren-supporters zullen langs de zijlijn hun ploeg op fanatieke wijze aanmoedigen.

Kortom; alle ingrediënten voor een fantastische voetbalavond zijn aanwezig!

YB SK Beveren - KSK Kieldrecht
G-terrein Freethielcomplex (Lindenlaan)
9120 Beveren

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama