Voorinschrijvingen boek '80 jaar KSK Beveren' deel 2 gestart

27.11.2016
Article 01 boek deel2 cover

Op 6 september 2015, exact op de 80ste verjaardag van KSK Beveren, gaf onze VZW het eerste deel van het boek '80 jaar KSK Beveren' uit. We waren alvast blij met de talrijke positieve reacties en felicitaties die we mochten ontvangen. Toen al beloofden we een tweede deel uit te brengen en na meer dan een jaar verder werken, is ook dit onderdeel intussen afgewerkt.

In deel 2 van het boek gaan auteurs Robin Beck, Rudiger Beck en Geert Van den Broeck dieper in op de voetbaljaren vanaf het millennium alsook de Europese campagnes en bekerrondes. Met opnieuw ruim meer dan 400 pagina's zal dit boek de authentieke KSKB-fan én voetballiefhebber ongetwijfeld weer uren kunnen bekoren.

U kan vanaf vandaag uw exemplaar van het boek alvast bestellen! Daarmee spaart u alvast een centje uit en zal u ook gegarandeerd het boek ontvangen nog voor het in de winkelrekken te koop zal liggen.

We verwachten begin december de eerste afgewerkte exemplaren van het nieuwe boek. De voorinschrijvingen starten vandaag en zullen afgesloten worden op maandag 5 december. In het weekend van 9, 10 en 11 december zullen de boeken opgehaald kunnen worden. Wie liever het boek thuis ontvangt, kan hiervoor bijbetalen en zal het boek met de post ontvangen. Kort voor de kerstdagen zal het boek ook in de winkelrekken te verkrijgen zijn weliswaar aan een iets duurdere prijs.

Concreet zal deel 2 van het boek 40 EUR kosten in voorverkoop. Na de voorverkoop zal het boek verkocht worden aan 45 EUR. Wie graag zijn of haar exemplaar thuis ontvangt, dient 9 EUR verzendingskosten bij te betalen.

Bestel uw exemplaar vandaag nog door 40 EUR (zelf af te halen) of 49 EUR (thuis afgeleverd) te storten op rekening BE08 1096 6511 6713 (BIC: CTBKBEBX). Als mededeling zet u simpelweg 'Boek deel 2'. U kan ons contacteren op boek@eskabee.be om ons het eventuele verzendadres te bezorgen. Wie meer dan 1 boek wil bestellen, kan ons ook contacteren zodat de verzendkosten kunnen berekend worden.

Via mail en op onze website (www.eskabee.be) zullen wij u op de hoogte houden over de leveringen en de afhaalpunten.

Ook boek deel 1 kan nog besteld worden. Dit boek blijft verkrijgbaar aan de origineel prijs van 35 EUR (+9 EUR voor thuislevering). U kan hiervoor op dezelfde rekening storten met vermelding 'Boek deel 1'.

Wij hebben alvast ons exemplaar besteld en kijken met veel spanning uit naar december om de fantastische geschiedenis van onze club in woord en beeld te mogen aanschouwen.

Meer informatie, met onder andere een preview, kan je vinden op deze pagina.

Sportieve groeten,

het bestuur van Eskabee 1935 vzw
i.s.m. auteurs Robin Beck, Rudiger Beck en Geert Van den Broeck

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama