Voorzitter André Bolsens in de bloemetjes gezet als grootste clubhart

22.11.2016
Article 01 800x750 andre bolsens

Beste supporters,

Zoals jullie al wisten, werd André Bolsens recent bekroond als 'het grootste clubhart' voor de Gemeente Beveren in het kader van een wedstrijd georganiseerd door de Gazet Van Antwerpen.

Zondag 20 november werd André uitgenodigd in de Lotto-Arena te Antwerpen, waar hij samen met tientallen andere regionale 'clubharten' letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes werd gezet.

Onze voorzitter mocht in Antwerpen enkele cadeau's in ontvangst nemen, namelijk een mooie fiets en een wellness-waardebon. Een bijkomende geldprijs ten voordele van de club viel er niet uit de bus, aangezien deze werden toebedeeld aan andere waardevolle vrijwilligers van andere verenigingen.

André (geassisteerd door zoon Kamiel en door medebestuurslid Hans Van den Nieuwenhof) werd nog uitgenodigd om na de prijsuitreiking de basketbaltopper tussen Antwerp Giants en Okapi Aalstar bij te wonen, maar dit liet de Beverse delegatie aan zich voorbijgaan. In Verrebroek vond er immers een belangrijkere sportwedstrijd plaats, namelijk Eendracht Verrebroek - YB SK Beveren (0 - 2 winst).

Wij wensen André te bedanken voor zijn eindeloze inzet en passie voor onze club. Een mooi voorbeeld voor de vele andere vrijwilligers die zich dagelijks en wekelijks voor onze club inzetten.

Hierbij wensen wij als club dan ook alle andere vrijwilligers nogmaals te bedanken!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama