5de Eskabee-quiz op 27 januari

27.11.2016

Voor de 5de editie van de Eskabee-quiz heeft quizmaster Pascal Smet opnieuw een prachtige algemene quiz in elkaar gestoken. Het evenement zal doorgaan op vrijdag 27 januari in het zaaltje van ’t Schuurke in de Van Craenenbroeckstraat in Beveren. Vanaf 19u zijn de ingeschreven ploegen welkom en om stipt 20u zal de quiz van start gaan.

U kan vanaf nu uw ploeg inschrijven door te mailen naar sven@eskabee.be. Een ploegje bestaat uit maximaal 4 personen. Geef zeker de ploegnaam door alsook de gegevens van de ploegverantwoordelijke. Wij vragen u op voorhand 15 EUR inschrijvingsgeld te storten op de clubrekening: BE51 1236 1039 4562 (BIC: CTBKBEBB) met vermelding van ‘Quiz + ploegnaam’. Opgelet: door de beperkte omvang van de zaal zullen maximaal 22 ploegen kunnen deelnemen. Er zijn reeds enkele trouwe deelnemers die hun aanwezigheid hebben bevestigd dus haast u om in te schrijven!

Intussen heeft u nog enkele weken de tijd om uw algemene kennis bij te schaven en de recente nieuwsberichten op te volgen.

Hopelijk tot snel!

Het evenemententeam van Eskabee

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama