Vlaaienslag in december

02.12.2016

Onze vlaaienslag is alweer begonnen! Naar jaarlijkse traditie verkopen spelers en supporters van onze club tijdens de maand december vlaaien. De opbrengst gaat naar YB SK Beveren én een door de VZW-leden gekozen goed doel. Dit jaar is dat ‘De Brug – voedselbedeling te Beveren’ geworden. Tijdens 1 van onze komende ledenvergaderingen zal beslist worden welk deel van de opbrengst doorgestort zal worden naar dit goede doel. Zo werden vorig jaar 2 goede doelen gekozen die elk een bedrag van 500 EUR in ontvangst mochten nemen.

Iedereen is bij deze van harte uitgenodigd om vlaaien te kopen of zelf aan de man te brengen. Spreek je familie, buurman, collega’s en vrienden aan en steun de club en ‘De Brug’. Bestellingen kunnen tot het einde van deze maand doorgegeven worden aan een bestuurslid. Bestellen = direct afrekenen aub! De verkoopflyer kan hier worden gedownload.

Op zaterdag 28 januari kunnen de gekochte vlaaien opgehaald worden in onze kantine naast het G-terrein (Lindenlaan te Beveren). Wie gekozen heeft voor thuislevering, zal in de loop van datzelfde weekend de bestelling thuis ontvangen. Mensen die willen helpen bij de verdeling, kunnen zich aanmelden via martine@eskabee.be.

De club wenst nu reeds iedereen te bedanken die zijn of haar steentje zal bijdragen aan de vlaaienslag.

Oh ja, om de verkoop toch wat te stimuleren, zal de club enkele leuke prijzen uitdelen. Zowel voor onze spelers als de jeugdspelertjes zal een mooie prijs worden voorzien voor diegene die de meeste vlaaien heeft verkocht. Voor onze supporters voorzien wij als cadeautje een door onze A-spelers gesigneerd replicashirt. Uiteraard enkel voor diegene die de meeste vlaaien aan de man wist te brengen.

Succes en dank je wel!

Het bestuur van Eskabee 1935 vzw

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama