Afhaling en verkoop boek “80 jaar KSK Beveren – deel 2”

09.12.2016
Article 01 boek deel2 cover

Vandaag mogen wij het 2de deel van het boek “80 jaar KSK Beveren” ophalen bij onze drukker. De deadline werd dus net gehaald! Dat wil zeggen dat wij kunnen verder gaan met het oorspronkelijk idee om de eerste afhaaldag te laten doorgaan op zaterdag 10 december. Tussen 14u en 16u kan u in onze eigen kantine uw bestelde boek afhalen. U komt best de parking opgereden ter hoogte van de Lindenlaan 109-111 te Beveren. Volg de parking aan uw linkerkant. In het gebouw recht voor u, ziet u onze kantine.

Voor diegenen die gevraagd hebben om het boek te verzenden, zal die verzending ook dit weekend gebeuren. De opgestuurde boeken zouden dus pakweg aanstaande dinsdag of woensdag moeten toekomen.

Een volgende afhaalmoment is volgende zaterdag 17 december tijdens onze thuiswedstrijd tegen Sint-Pauwels. Vanaf 18u zijn wij een hele avond aanwezig.

Het boek is vanaf nu te koop aan 45 EUR (eventueel +9 EUR verzendingskosten) via de club. Binnen ongeveer een goeie week zal het boek in de boekhandel verkrijgbaar zijn aan dezelfde prijs.

Voor vragen of opmerkingen kan u terecht op het emailadres boek@eskabee.be

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama