Morgen drukste Eskabeevrijdag van het jaar!

15.12.2016
Img 2433

Voor wie morgen geen plannen heeft en het geel-blauwe weekend stijlvol wil inzetten, is er goed nieuws:

- Onze club zal tussen 14u en 20u vertegenwoordigd zijn op de jaarlijkse Kerstmarkt van WZC De Notelaar in Beveren (Oude Zandstraat 98). Tussen de gezellige kraampjes met onder meer producten gemaakt door de bewoners van het zorgcentrum, zal onze club het nieuwe boek “80 Jaar KSK Beveren – deel 2” verkopen.

- Vanaf 17u start er ook in Kruibeke een heuse kerstmarkt op het kerkplein als onderdeel van het fel gesmaakte Santa Crubeca (georganiseerd door o.m. onze sponsor Cafe Tivoli). Enkele van onze spelers zullen er meelopen in de Santarun en bovendien heeft ook Eskabee zijn stekje op de kerstmarkt zelf. Naast fanshopartikelen (inclusief het nieuwe boek) zullen onze medewerkers ook drank verkopen aan democratische prijzen. De kerstmarkt sluit officieel om 23u, maar in Kruibeke durft zoiets al eens uitlopen …

- Onze twee reservenploegen spelen daarbovenop uitzonderlijk beiden op vrijdagavond. De Reserven A gaan op zoek naar een welgekomen zege op het veld van Sint-Pauwels, terwijl de Reserven B thuis om 20u tegen Eksaarde ontvangen. Onze kantine, die volop in ontwikkeling is, zal hiervoor geopend worden.

Eskabee dus op vier fronten aan het werk op vrijdag 16 december! Supporters worden dan ook van harte gevraagd om eens een bezoekje te brengen!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama