Vlaaienslag gaat nog even door!

03.01.2017

Omdat wij een goeie verkoop nastreven en omdat het praktisch gezien ook kan, zullen wij de vlaaienslag nog met 14 dagen verlengen! We hopen zo dat iedereen nog zijn of haar steentje zal bijdragen om onze eigen club én het goede doel 'De Brug - voedselbedeling in Beveren' te ondersteunen.

Ten laatste 15 januari vragen wij om de bestellingen en centen af te geven aan een bestuurslid. De dag ervoor is er een thuismatch dus dat is alvast een ideaal moment. Op zaterdag 28 januari kunnen de gekochte vlaaien opgehaald worden in onze kantine naast het G-terrein (Lindenlaan te Beveren). Wie gekozen heeft voor thuislevering, zal in de loop van datzelfde weekend de bestelling thuis ontvangen. Mensen die willen helpen bij de verdeling, kunnen zich nog steeds aanmelden via martine@eskabee.be.

Vergeet niet dat de club leuke prijzen zal uitdelen voor wie de meeste vlaaien heeft verkocht. Zowel voor onze spelers als de jeugdspelertjes zal een mooie prijs worden voorzien. Ook voor de supporters voorzien wij als cadeautje een door onze A-spelers gesigneerd replicashirt. Uiteraard enkel voor diegene die de meeste vlaaien aan de man wist te brengen.

Het inschrijvingsformulier kan U hier downloaden. De club wenst nu reeds iedereen te bedanken die zijn of haar steentje heeft bijgeragen aan de vlaaienslag.

Alvast onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2017!
Laten we er samen een heus feestjaar van maken!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama