Stefan Van Rumst ook volgend seizoen T1

18.01.2017
Article 01 800x650 van rumst

Nu 2017 al een tijdje loopt begint de provinciale transfercarrousel op volle toeren te draaien. Ook YB SK Beveren werkt volop aan een competitief team voor volgend seizoen en kan U met trots al een eerste contractverlenging aankondigen.

Hoofdtrainer Stefan Van Rumst zal immers ook volgend seizoen de Beverse bank bevolken om onze troepen in de juiste richting te duwen. Stefan vervoegde Beveren in de lente van 2014, midden in een hectische degradatiestrijd. Het kalf bleek toen al verzopen en een degradatie was dan ook onafwendbaar, maar sinds zijn komst zijn de sportieve resultaten van onze club als een raket naar boven geschoten. In 2014-2015 werd de promotie naar Derde Provinciale gevierd, in 2015-2016 miste de club op een match na een nieuwe eindronde en ook dit seizoen loopt alles meer dan naar wens met een autoritaire leiderspositie en een wel erg realistisch zicht op Tweede Provinciale.

Met Stefan Van Rumst heeft onze club een trainer die onze missie, visie en ambitie hoog in het vaandel draagt en wij wensen hem dan ook te bedanken voor al het geleverde werk van de afgelopen jaren, vaak in moeilijke en ondankbare omstandigheden. We zijn er van overtuigd dat onze samenwerking nog vele jaren stand zal houden en wensen hem alvast veel succes voor de komende seizoenen!

Zo, de kop is eraf! Hou onze mediakanalen alvast in de gaten voor meer transfernieuws in de komende weken …

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama