Welkom Michiel Noeninckx!

08.02.2017
Article 01 800x500 onbekend

YB SK Beveren legde afgelopen week een tweede inkomende transfer vast met het oog op volgend seizoen. De polyvalente verdediger Michiel Noeninckx komt over van Eerste Provincialer KJV Kruibeke.

Noeninckx is afkomstig uit Burcht en sloot zich op jonge leeftijd aan bij Waaslandia. Op 10-jarige leeftijd verhuisde hij naar KSK Beveren, waar hij de jeugdreeksen doorliep tot in 2006. Tussen 2006 en 2008 speelde hij voor de beloften van FCN Sint-Niklaas én maakte hij zijn debuut als 19-jarige in Derde Klasse in de thuismatch tegen KRC Waregem.

De afgelopen negen seizoenen bleef Michiel Jong Vlaanderen Kruibeke trouw, een vaste subtopper in de hoogste provinciale reeks tot vorig seizoen. Noeninckx speelde op Kerkeputten vaak als flankverdediger, maar werd de afgelopen seizoenen ook op centrale posities uitgespeeld.

Met zijn 28 lentes en zijn lange ambtstermijn in Eerste Provinciale zal Michiel Noeninckx de nodige ervaring toevoegen aan de Beverse verdediging, iets wat onze club zeker nodig zal hebben mits een promotie naar Tweede Provinciale. Wij heten Michiel dan ook van harte welkom bij onze club en wensen hem alle succes toe bij Eskabee!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama