Welkom Jasper Sulmon!

22.02.2017
Article 01 800x500 jasper

Met Jasper Sulmon verwelkomt YB SK Beveren voor volgend seizoen de kapitein van Eerste Provincialer Klauwaerts Kemzeke. Jasper tekende afgelopen weekend zijn contract bij onze club.

De net 25 geworden Sulmon speelde tussen 2002 en 2010 bij KSK Beveren, dat hem op jonge leeftijd ging weghalen bij KFC Vrasene. Jasper doorliep alle jeugdreeksen op de Freethiel en belandde als 17-jarige in het beloftenelftal van de club. Hij speelde na de winterstop van het seizoen 2009-2010 ook enkele vriendschappelijke matchen met het eerste elftal tegen SK Sint-Niklaas, FC De Kempen en Duffel (de laatste officiële herenwedstrijd van het stamnummer 2300).

Na de fusie speelde Sulmon twee jaar bij de beloften van Waasland-Beveren, vooraleer de overstap te maken naar het Nederlandse HVV ’24 uit Hulst. Drie jaar lang voetbalde de man uit Vrasene op het Nederlandse middenveld, met als hoogtepunt de promotie naar de Tweede Klasse in het amateurvoetbal. Sinds twee seizoenen speelt Jasper Sulmon voor Eerste Provincialer Klauwaerts Kemzeke, waar hij vorig seizoen werd verkozen tot Speler van het Jaar.

Wij heten Jasper van harte terug welkom in het oude nest en wensen hem veel succes toe voor volgend seizoen!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama