Inlichtingen uitwedstrijd Wichelen

30.03.2017
Article 01 800x450 sfeer

Volgende week zondag 9 april speelt YB SK Beveren een uitwedstrijd op het veld van SK Wichelen. Omdat er een reële kans bestaat dat onze club de titel kan vieren op die datum geven we u graag enkele scenario’s, inlichtingen en maatregelen mee.

1. Wanneer is Beveren kampioen?
Beveren zal de titel mogen vieren, indien het een beter resultaat haalt dan eerste achtervolger Sint-Gillis. Dat Sint-Gillis staat weliswaar voor een moeilijke opdracht op het veld van KSK Kieldrecht. Mits een zege van Beveren is een gelijkspel in Kieldrecht dus genoeg om de titel binnen te halen. Als YB SK Beveren volgende zondag wint is het wel in ieder geval zeker van een testmatch en kan het weeks nadien thuis de titel binnenhalen met een gelijkspel tegen SKB Sint-Niklaas.

2. Maatregelen op Wichelen
Wij rekenen op een vlekkeloze uitwedstrijd met hopelijk een schitterend einde. Graag herinneren wij onze fans dan ook nog eens aan deze twee zeer belangrijke veiligheidsregels:
1. Bengaals vuur kan worden gebruikt in zones waar geen publiek staat, MITS toestemming van de scheidsrechter.
2. Mits het halen van de titel is een zogenaamde ‘veldbestorming’ enkel toegelaten op aangeven van de veiligheidsverantwoordelijken en pas NADAT de thuisploeg en scheidsrechter het veld min of meer hebben verlaten.
Thuisploeg Wichelen zal voorzien in een extra drankpunt ter plaatse, waarvoor dank.

3. Busvervoer
Enkele supporters sloegen de handen reeks bij elkaar en zorgden voor busvervoer naar Wichelen. Alle supportersbussen zullen vertrekken aan Cafe Tipiek om 13u, met voorafgaand een warmup-party. De terugkeer wordt verwacht rond 19u.

De prijs voor deze bus bedraagt 8 euro per persoon. Inschrijven kan via een storting met vermelding van uw naam en aantal personen op het rekeningnummer BE88 7390 1191 5641. U kan verdere inlichtingen ook bekomen via Facebook (Met de bus naar Wichelen) of jess@eskabee.be.

4. Mogelijke titelviering
Mocht YB SK Beveren op zondag 9 april de titel pakken, dan zal na de match onze thuiskantine opengaan voor onze fans en spelers die elkaar zo kunnen ontmoeten in Beveren. Er zal in dat geval ook een DJ voorzien zijn in de kantine. Mits titel zullen zowel de supportersbussen als de spelersbus rechtstreeks naar de parking van de kantine rijden.

5. Geen voetbal zonder fans
Al het hele jaar hebben onze spelers mogen genieten van de geweldige fans die ze rijk zijn. Het is met andere woorden dan ook een van de succesformules van dit wonderlijke seizoen. Wij vragen dan ook aan iedereen met sympathie voor onze club om nog eens ouderwets uit de bol te gaan op Wichelen en dat in grote getalen. Mobiliseer het legioen: Tweede Provinciale wenkt!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama