Thomas Van Acker vervolledigt de A-kern!

04.05.2017
Article 01 433x500 thomas van acker

YB SK Beveren is volledig rond met zijn eerste elftal voor volgend seizoen. De kersverse Tweede Provincialer bereikte afgelopen week een akkoord met Thomas Van Acker en legde zo zijn 28ste en laatste A-kernspeler vast.

Het waren, op sportief gebied, twee verloren seizoenen voor Thomas Van Acker. De centrale verdediger blesseerde zich in de heenronde van vorig seizoen ernstig aan de knie na een banale botsing op het veld van Doorslaar. Een langdurige revalidatie volgde en verliep verre van vlekkeloos, waardoor Thomas nu al bijna twee jaar niet meer op een voetbalveld te zien was.

Maar, de revelatie van het seizoen 2014-2015 ziet eindelijk licht aan het einde van de tunnel! Hij trainde intussen al enkele keren terug mee met de spelersgroep en liep vorige week nog moeiteloos de Ten Miles van Antwerpen uit. Bovendien is Thomas nooit echt weggeweest, want hij was wekelijks te zien tijdens trainingen en wedstrijden van onze club. Naast zijn activiteiten als speler zal Van Acker volgend seizoen ook de trainersstaf ondersteunen.

Wij danken Thomas alvast voor het blijvende vertrouwen in onze club en wensen hem alle succes toe voor volgend seizoen!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama