Stem voor de Gouden EskabeeSchoen 2016-2017!

08.05.2017
Article 01 800x500 kampioen

Naar jaarlijkse gewoonte houden we ook dit seizoen weer een verkiezing voor 'speler van het jaar'. Dankzij de kampioenentitel is deze extra clubprijs misschien nog net ietsjes specialer!
Laten we duidelijk zijn dat het succes van het voorbije seizoen te danken is aan de hele Eskabee-familie en in het bijzonder de spelers en sportieve staf die al van bij de voorbereiding keihard hebben gewerkt om de titelambities waar te maken. Maar zoals ieder jaar is er wel een speler die zichzelf heeft overtroffen en die ook de andere ploegmaats beter deed voetballen.
Wie was voor u, bekeken over het volledige seizoen, de speler die er dit jaar net dat tikkeltje bovenuit stak en de trofee van de 'gouden schoen' in ontvangst zou mogen nemen?

We maakten voor u een overzicht van alle spelers met minstens 1 A-selectie. Uit deze lijst mag elke supporter via onderstaande poll 1x een speler selecteren. U kan slechts 1 keer uw stem uitbrengen.

We sluiten de stemming op vrijdag 19 mei.
De grote winnaar zal samen met de topschutter alsook de 'verdienstelijke speler van het jaar' worden bekend gemaakt tijdens het steakfestijn van 20 mei.

Voor alle duidelijkheid: de 'verdienstelijke speler van het jaar' wordt enkel gekozen door de sportieve staf. De 'Gouden Eskabee-Schoen' en de bijhorende titel van 'speler van het jaar' wordt door de supporters gekozen!

Breng snel uw stem uit, en kom allemaal naar het Steakfestijn op zaterdag 20 mei. U kan hiervoor nog steeds inschrijven via martine@eskabee.be

KLIK OP DEZE LINK OM UW STEM UIT TE BRENGEN VOOR
DE GOUDEN ESKABEE-SCHOEN.

KLIK OP DEZE LINK VOOR MEER INFO OVER HET STEAKFESTIJN.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama