Kampioenen gehuldigd op Cortewalle!

06.06.2017
Article 01 800x450 huldiging

Afgelopen vrijdag werden spelers, trainers en bestuursleden uitgenodigd door de Gemeente Beveren voor een huldiging op Kasteel Cortewalle. Dat alles ter gelegenheid van het behalen van de titel in Derde Provinciale begin april.

Burgemeester Marc Van de Vijver feliciteerde ons met dit prachtige resultaat en bedankte onze club voor het geduld dat werd uitgeoefend in de afgelopen jaren. Geduld dat binnenkort ook concrete gevolgen zal kennen, waarover later meer. Vervolgens overhandigde onze burgervader een prachtige overwinningsschaal tezamen met Schepenen Katrien Claus en Filip Kegels aan onze voorzitter.

Ook onze voorzitter nam uiteraard het woord en dankte de Gemeente in het algemeen en zowel de sportdienst als de groendienst in het bijzonder. Hij wees de Gemeente ook nogmaals op het belang van voetbalclubs en hun sociaal engagement.

Bij deze heten wij de Gemeente Beveren en de medewerkers van Kasteel Cortewalle nogmaals bedankt voor een prachtige avond. Een avond die we hopelijk in de toekomst nog eens kunnen overdoen …

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama