Winnaars vlaaienslag!

24.06.2017
Article 01 800x350 vlaaienslag

De vlaaienslag is al even achter de rug. Na een zeer succesvolle editie werd voedselbedeling ‘De Brug’ zowel financieel als logistiek ondersteund door onze club. Iets waar zowel supporters als spelers hun steentje toe hebben bijgedragen.

Voor het eerst dit seizoen was er een extraatje voorzien voor de meest vlijtige verkopers en dit in 3 categorieën. Onlangs kreeg speler Diego Van Rumst een etentje in Hotel Beveren cadeau. Hij verkocht de meeste vlaaien binnen de spelersgroep en technische staf. Jeugdspeler Jonas De Backer verkocht dan weer de meeste vlaaien binnen de jeugdwerking en kan volgend jaar het seizoen bij YB SK Beveren aanvatten zonder lidgeld te betalen. En de grote winnares onder de supporters die maar liefst 70 vlaaien wist te verkopen in Vrasene en omstreken (en deze nog persoonlijk aan iedereen heeft bezorgd) is niemand minder dan Andrea De Jonghe.

Andrea probeert zoveel mogelijk thuiswedstrijden mee te pikken en is samen met zoon Geert Kins één van onze vele trouwe supporters! Via de vlaaienverkoop wou Andrea de club extra mee vooruit helpen. Tijdens 1 van de laatste thuiswedstrijden overhandigde voorzitter André en Martine de hoofdprijs, een gesigneerde clubshirt, aan Andrea.

Wij willen iedereen nogmaals hartelijk danken voor de inzet en steun het voorbije seizoen!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama