Vastiau-Godeau lost Maras Dakwerken af als co-sponsor.

02.07.2017
Article 01 800x288 shirts

Komend seizoen zal Vastiau-Godeau – de bekende grote interieurzaak uit Alsemberg - op de achterkant van onze shirts te bewonderen zijn.

Zij nemen als co-sponsor de plaats in van Maras Dakwerken, van wie we na een lange en vruchtbare samenwerking afscheid moeten nemen.

Maras Dakwerken was een van onze commerciële partners van het eerste uur, en ondersteunde gedurende liefst 6 jaar de werking van onze club.

Wij houden er dan ook aan om Maras Dakwerken uitdrukkelijk te bedanken voor het vertrouwen dat we al die jaren gekregen hebben, en dat ons toeliet om – samen met al onze andere partners - de club en onze werking uit te bouwen tot het huidige niveau.

Vastiau-Godeau: 45 000 m2 inspirerende woonideeën!

Vastiau-Godeau is een gigantische interieurzaak te Alsemberg, gemakkelijk te bereiken via de A12 en de E19, met een aanbod voor jong en oud, van traditioneel tot design over alle merken heen.

Met uitzondering van donderdag kan u er alle dagen – dus ook op zondag! - terecht om een dagje te gaan winkelen, en je kan er in Bistro 1922 zelfs even pauzeren voor een koffie of lekkere maaltijd.

De troeven van Vastiau-Godeau spreken voor zich: de laagste prijs, een prima toegankelijkheid in het ganse winkelcomplex - ook voor rolstoelgebruikers bijvoorbeeld - kwaliteitsvolle producten en service, en de allernieuwste trends gekoppeld aan een ruim aanbod.

Op de website www.vastiau-godeau.be is alle nodige informatie te vinden om een bezoekje te plannen aan deze interieurgigant, die trouwens ook verdeler is van onze hoofdsponsor Robustaflex / Swiss Confort.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama