Prijzen abonnementen en lidmaatschappen

09.08.2017
Img 2218

Op de ledenvergadering van 23 juni j.l. werden de prijzen voor lidmaatschappen en abonnementen voor het komende seizoen bepaald en goedgekeurd. Qua ticketprijzen moet de club zich houden aan de afspraken die werden gemaakt met alle 2de provincialers.

Uiteraard kan u uw lidmaatschap of abonnement cash betalen bij 1 van de bestuursleden maar handiger is nog wanneer u het exacte bedrag overschrijft op de clubrekening met een duidelijke mededeling 'lidmaatschap en/of abo + naam'. De clubrekening: BE51 1236 1039 4562 (BIC: CTBKBEBX).

Ticketprijzen

Tickets kosten 5 EUR voor volwassenen.
Voor oefen- en bekermatchen zal de inkomprijs op 2 EUR blijven staan.

Jongeren tussen 12 en 16 jaar betalen nog steeds 2 EUR net zoals de voorbije seizoenen.
-12 jarigen krijgen gratis toegang.

Prijzen lidmaatschap en abonnement

Abonnement volwassene: 55 euro
Lidmaatschap vzw: 25 euro

Wie zich lid maakt, dient tevens zijn of haar adres en emailadres door te geven. Dit kan door te mailen naar vzw@eskabee.be.

De prijzen voor abonnementen blijven dus ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Wie alle 15 thuiswedstrijden komt kijken, kan zo 20 EUR uitsparen dankzij het aanschaffen van een abonnement.

De speciale tarieven voor jongeren blijven tevens behouden:
Abonnement jongere van 12 tot 16 jaar: 20 euro
Abonnement jongere tot 12 jaar: gratis

Peterschappen

Ook een peterschap afsluiten, is net zoals vorige jaren mogelijk. De prijs hiervan wordt behouden op 150 EUR incl. 1 abonnement. Graag de vermelding 'gift peterschap speler x' waarbij x uiteraard de naam van uw favoriete speler is. Supporters die vorig jaar al een peterschap hadden, krijgen tot bij de start van de competitie voorrang om hun favoriete speler te behouden.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama