Michiel Weyn nieuwe jeugdcoördinator!

29.08.2017
Article 01 433x500 michiel weyn

Dit weekend starten ook onze jeugdploegen aan het nieuwe seizoen en zij zullen dat doen met een nieuwe jeugdcoördinator (TVJO)!

Niemand minder dan Michiel "Bobby" Weyn zal die taak op zich nemen en samen met jeugdverantwoordelijke Dieter Bolssens zorgen voor een mooie toekomst voor YB SK Beveren op het gebied van opleiding. Bobby is uiteraard alom gekend en geliefd bij onze fans van het eerste elftal sinds zijn overgang een dikke twee seizoenen geleden. Met zijn mentaliteit en entertainmentkunsten staat hij garant voor een goede sfeer binnen de club. Sinds zijn komst was Bobby ook actief binnen de jeugdwerking: hij zorgde samen met Joni De Haes voor een eerste jeugdtitel van onze club door kampioen te spelen met de U7-ploeg.

Zijn ervaring als voetballer en zijn uitstekende omgang met jeugdspelers deden de club besluiten om Weyn te vragen als nieuwe jeugdcoördinator. Lang nadenken moest hij daar niet over doen en sinds enkele weken is Michiel druk in de weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin een groot deel van onze jeugd zal spelen in het nabije Doornpark.

Wij wensen Bobby alvast te danken voor zijn niet-aflatende inzet voor YB SK Beveren en wensen hem alvast veel succes bij deze toch wel zware taak. Er is nog enorm veel werk aan de winkel, maar samen staan we sterk!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama