Belangrijke informatie voor de uitmatch op Haasdonk!

30.08.2017
Article 01 800x500 kieldrecht

Beste Supporters,

Komende zaterdag, 2 september 2017 om 20u, is het zover: YB SK Beveren zal dan voor het eerst zijn opwachting maken in de Tweede Provinciale. Voor alle supporters, spelers, trainers en bestuursleden zal deze wedstrijd van speciaal belang zijn. Niet alleen maakt onze club haar grote debuut op een hoger niveau, bovendien krijgen we een rasechte derby voorgeschoteld met een korte trip naar de Poerdam in Haasdonk. Als bestuur hopen wij dan ook dat onze club zowel op als naast het veld een spetterend spektakel brengt, met wie weet wel de eerste puntenwinst in het prille seizoen als apotheose en het navenante feestje achteraf!

MAAR, hoe uitgelaten en passioneel velen van ons ook zullen zijn binnen drie dagen, wij wensen van onze fans te eisen dat zij zich strikt houden aan de opgelegde regels van thuisclub HRS Haasdonk. Vele van onze bestuursleden zullen aanwezig zijn en u mits schending van regels aanspreken op bepaald gedrag. Laat het dus niet zover komen.

U kan hier het volledige reglement raadplegen. Meer specifiek wensen wij uw aandacht te vestigen op twee regels:

1) Vuurwerk en bengaals vuur zijn verboden.
2) HRS Haasdonk is zo goed geweest om drankstanden buiten te voorzien. Hier kan u drank bestellen in plastic bekers. Het is ten strengste verboden om glazen uit de kantine naar buiten mee te nemen.

Voorts ook nog een regel vanuit onze club:

1) SCHREEUW ONZE LEEUWEN NAAR DE OVERWINNING!

Wij zien u graag zaterdagavond aan de Poerdam in Haasdonk,
Met sportieve groeten,
Het bestuur van YB SK Beveren.

PS: vele van onze fans zullen voorafgaand samenkomen in Cafe De Roos op wandelafstand van de Poerdam. Vanaf 18u zal onze huis-DJ Jimmy daar de sfeer verzorgen. Adres: Perstraat 10.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama