Patrick Geertsen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer

29.10.2017

YB SK Beveren heeft vandaag Patrick Geertsen aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De vandaag 47 jaar oud geworden Geertsen zat zonder club nadat zijn samenwerking met Herleving Sinaai werd beëindigd.

Patrick Geertsen heeft een verleden als voetballer bij Rochus Deurne, KSK Beveren, KSK Klinge, SK Sint-Niklaas, Lovendegem, Sint-Gillis-Waas, FC Nieuwkerken en Verrebroek.

In 2008 zette hij zijn eerste stappen als trainer bij het beloftenelftal van toenmalig vierdeklasser Sint-Gillis-Waas. Na twee seizoenen greep Geertsen zijn kans als hoofdtrainer van Sint-Pauwels met wie hij in 2012 de eindronde haalde. De afgelopen vier seizoenen was Patrick Geertsen aan de slag als hoofdtrainer van Herleving Sinaai. In 2014 werd hij kampioen met Sinaai in Derde Provinciale en de afgelopen seizoenen werd telkens de eindronde gehaald in Tweede Provinciale.

De club hoopt dat de ervaring van Patrick in deze reeks een absolute meerwaarde zal betekenen voor de spelerskern. Bovendien staat Geertsen bekend om zijn tactische en sociale kwaliteiten.

Vanaf dinsdag zal Geertsen de trainingen leiden en een team vormen met de huidige trainersstaf. De club wenst dan ook uitdrukkelijk Steven De Leenheer en Thomas Van Acker te bedanken voor de goede zorgen van de afgelopen week en hoopt nog lange tijd beroep te kunnen doen op hun inzet voor YB SK Beveren.

Tenslotte wensen wij onze nieuwe hoofdtrainer bijzonder veel succes toe bij YB SK Beveren en stellen wij het volste vertrouwen in zijn kwaliteiten.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama