Vlaaienslag ‘17-‘18 bijna afgelopen

31.12.2017
Article 01 800x450 vlaaienslag

De meesten kennen ondertussen onze jaarlijkse vlaaienslag wel al. Iedereen die betrokken is bij de club probeert zo veel mogelijk vlaaien te verkopen. De opbrengst gaat naar de club zelf maar ook naar 1 of meerdere goede doelen. Onze VZW-leden kozen dit jaar om VZW De Klaproos in Kallo en Make a Wish financieel te ondersteunen. Afhankelijk van de totale opbrengst en na overleg met de leden zal in de lente van 2018 het te storten bedrag gestemd worden.

Net zoals vorig jaar heeft de club besloten om toch een kleine aanmoediging te voorzien voor wie de meeste vlaaien aan de man/vrouw weet te brengen!
We doen dit in 3 categorieën:
- de supportersprijs: door de A-ploeg gesigneerde matchbal
- de spelersprijs: etentje bij Hotel Beveren (bon 50 EUR)
- de jeugdprijs: waardebon bij Dreamland (bon 50 EUR)
Bij een eventueel ex-aequo zal de winnaar geloot worden.

De inschrijvingsformulieren kan u hier downloaden. Inschrijvingen mogen bezorgd worden aan een bestuurslid tijdens de verplaatsing naar Schoonaarde of er kan per mail gecommuniceerd worden met Martine (martine@eskabee.be).

Wij sluiten de actie af op 7 januari 2018.

Men kan kiezen om de vlaaien thuis geleverd te krijgen of af te halen in ons clubhuis. De voorziene datum is zaterdag 27 januari. Afhalen in het clubhuis kan vanaf 11u. Het ronddragen van de vlaaien zal vermoedelijk al iets vroeger starten. Die zaterdag spelen wij ook een thuismatch waardoor de vlaaien ook makkelijk ‘s avonds meegenomen kunnen worden. Wie wil helpen met de verdeling mag zich steeds aanmelden bij Martine (martine@eskabee.be).

Hopelijk mogen wij, net zoals de voorbije jaren, op ieders steun rekenen om ook deze editie weer een groot succes te maken!

Bedankt allemaal en veel succes!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama