Welkom Johan Segers

17.01.2018
Article 01 800x400 johan segers

Hier is ie dan: de eerste transfer voor Beveren met het oog op volgend seizoen. De 33-jarige Johan Segers komt over van de Antwerpse tweede provincialer Verbroedering Zwijndrecht.

Johan is een polyvalente linksvoetige middenvelder met een serieuze staat van dienst in het voetbal. Als jeugdspeler werd hij door KSK Beveren weggehaald bij KOFC Rupelmonde. Op de Freethiel bereikte Segers zelfs het eerste elftal in 2001 en trainde hij een seizoen lang aan de zijde van illustere figuren als Yaya Touré en Gilles Yapi Yapo. Drie keer haalde Segers het scheidsrechtersblad in de hoogste klasse en dat alles ... als doelman.

Johan besloot dat het doelmannenbestaan toch niet voor hem was weggelegd en hing de handschoenen aan de haak. In 2004 besloot hij echter de voetbalsport terug op te nemen als middenvelder bij zijn moederclub Rupelmonde. Al gauw bleek dat een prima zet, waarna KJV Kruibeke hem contracteerde in de hoogste provinciale reeks. Op de Kerkeputten werd Segers een van de spilfiguren in de meest succesvolle periode van de club met onder meer eindrondes in Eerste Provinciale en enkele memorabele bekercampagnes.

In 2013 ging Johan in op een aanbieding van Sint-Gillis-Waas in 4e Klasse. Twee seizoenen bij de blauwwitten leverden 15 doelpunten in 55 matchen op en de laatste succesvolle seizoenen van de club. Tussen 2015 en 2017 speelde Johan opnieuw bij Kruibeke en sinds afgelopen zomer komt hij uit voor Verbroedering Zwijndrecht, waar hij dit seizoen 15 keer in de basis startte.

Flink wat ervaring dus voor het Beverse middenveld en een terugkeer naar het oude nest voor Johan. Wij danken hem alvast voor het vertrouwen in ons project!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama