Winnaars vlaaienslag

04.03.2018
Article 01 800x297 vlaaienslag

Net zoals vorig jaar koppelde de club een wedstrijd aan de vlaaienslag. De grootverkopers in 3 verschillende categorieën mochten vorig weekend hun prijs in ontvangst nemen.

De supportersprijs ging overduidelijk naar Andrea De Jonghe die zomaar eventjes 142 vlaaien aan de man wist te brengen! Zeer opmerkelijk als je weet dat deze dame intussen de 80 voorbij is. Knap! Voorzitter André en bestuurder Martine gaven de gesigneerde matchbal maar al te graag aan deze vaste supporter.

Bij onze spelers was het Roy Penneman die met 40 stuks de pluim op zijn hoed mocht steken. Hij kan zijn vriendin meenemen voor een gezellig etentje bij onze sponsor: Hotel Beveren.

Onder de jeugdspelers had Gianni Bolssens dan weer zijn zinnen gezet op de hoofdprijs: een waardebon van 50 EUR bij Dreamland. Met 65 verkochte vlaaien deed hij meer dan een duit in het zakje.

Intussen werd via de ledenvergadering beslist dat de 2 goede doelen, Klaproos VZW en Make a Wish, elk 500 EUR van de opbrengst krijgen. Een afgevaardigde van beide organisaties zal op 10 maart, tijdens de thuismatch tegen TK Meldert, de cheque in ontvangst komen nemen.

Langs deze weg willen wij niet alleen de winnaars, maar werkelijk iedereen nogmaals bedanken om deze jaarlijkse vlaaienactie opnieuw tot een goed einde te brengen. Bedankt!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama