Seizoen drie voor Michiel Weyn!

08.03.2018
Article 01 433x500 michiel weyn

Het seizoen zit er bijna op en ook al heeft onze club nog heel wat werk met het oog op het behoud, we zijn wel quasi rond met de voorbereiding op volgend seizoen.

Zo tekende afgelopen week ook Michiel "Bobby" Weyn een vernieuwd contract bij zijn favoriete club. Want YB SK Beveren en de fenomenale "Bobby Vino", dat is een meer dan geslaagd huwelijk! Speler, jeugdcoördinator, supporter, entertainer en een zeer aimabel man: Bobby is het allemaal en vormt daarmee een voorbeeld voor jong en oud. In de eerste plaats zal Weyn volgend seizoen uiteraard als speler de concurrentie aangaan in Tweede Provinciale. De polyvalente verdediger/middenvelder begon het seizoen sterk op linksachter, raakte na een blessure uit beeld, maar zet als vanouds uiteraard zijn beste been voor op en naast het veld om zo zijn club naar het behoud te loodsen in de komende weken.

Wij danken Michiel ten zeerste voor zijn blijvende inzet voor onze club en zijn bijzonder verheugd met alweer een verlengd avontuur op de Freethiel. Veel succes Bobby!

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama