Blessure Roy Penneman

05.06.2018
Article 01 800x500 penneman

Bijzonder slecht nieuws voor één van onze sterkhouders met het oog op volgend seizoen: op een zomertornooi liep Roy Penneman afgelopen weekend een ernstige enkelblessure op.

De balans is zwaar voor Roy die andermaal voor een revalidatie van maanden staat en dat na enkele ernstige blessures uit de afgelopen jaren. Het is alvast uitgesloten dat onze linksachter in de heenronde van komend seizoen in actie komt, maar zowel de club als de speler blijven hopen op een spoedige terugkeer.

Roy Penneman transfereerde in 2016 van KJV Kruibeke naar YB SK Beveren. Hij was een absolute uitblinker in de ongeslagen heenronde van onze club in het seizoen 2016-2017, vooraleer een ernstige knieblessure in de uitmatch op Klinge roet in het eten gooide. Roy keerde gezond en wel terug in de wintermaanden van het afgelopen seizoen, maar dient dus nu opnieuw op te boksen tegen een serieuze mokerslag.

Wij wensen Roy alvast een zeer spoedig herstel toe en verwachten hem uiteraard in afwachting van zijn terugkeer langs de zijlijn van zijn favoriete club. Ondanks dit grote sportieve verlies, behoudt de club het vertrouwen in de huidige kern en zal ze niet op zoek gaan naar vervanging.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama