Geslaagde eerste vriendjesdag!

13.06.2018
Article 01 800x500 jeugd

Na enkele moeilijke jaren vol terreinproblematiek werkt ons vernieuwd jeugdcomité nu volop aan de toekomst van onze club. Op zoek naar talentvolle en vooral enthousiaste kinderen voor onze jongste jeugdploegen organiseerde YB SK Beveren afgelopen zaterdag haar eerste van enkele 'vriendjesdagen', waar ouders met hun kroost kunnen kennismaken met de club en de kleinsten kunnen genieten van een ochtendje voetballen in het tussenseizoen.

De eerste editie werd alvast een succes met enkele nieuwe inschrijvingen als gevolg. Wij danken dan ook ten zeerste alle medewerkers en trainers die deze eerste editie tot een goed einde brachten, alsook hoofdtrainer Patrick Geertsen en middenvelder Anouar Bou-Sfia die hun ervaring meegaven aan onze jonge leeuwen!

Deze zomer zullen er nog gelijkaardige evenementen volgen voor onze jeugd. Iedere zaterdag van juni kan u bovendien in de ochtend terecht op het Doornpark voor informatie en/of het inschrijven van geïnteresseerde jeugdspelers. Onze jeugdafdeling is ook bereikbaar op het mailadres jeugd@eskabee.be.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama