Koop nu uw abonnement of peterschap voor het komende seizoen !

20.07.2018
Article 01 500x400 sjaal

Nu het WK voorbij is, kunnen we terug over het clubvoetbal beginnen dromen. Graag nodigen we jullie hierbij uit om uw abonnement aan te schaffen voor het komende seizoen.

Net zoals vorig seizoen bedraagt de prijs voor een abonnement voor de thuiswedstrijden (competitie) van Yellow Blue SK Beveren slechts 55 EUR. Aangezien een inkomticket voor een thuiswedstrijd 5 EUR per match kost, hebben de abonnementshouders alleszins 20 EUR voordeel: u betaalt dus voor slechts 11 van de 15 matchen.

Om onze trouwe supporters te belonen, voorzien we bijkomend nog een korting van 10%. Alle supporters die vorig jaar reeds een abonnement (of peterschap) hadden en dit nu willen verlengen, ontvangen bijkomend een korting van 5,5 EUR, d.w.z. dat zij slechts 49,5 EUR betalen voor een abonnement. Dit komt erop neer dat zij voor slechts 10 van de 15 matchen dienen te betalen.

Net als vorig jaar hopen we dat de peterschappen eveneens veel succes gaan hebben. Zoals reeds jarenlang ligt de prijs voor een peterschap op 150 EUR. In ruil krijg je hiervoor een abonnement en een eervolle vermelding in ons clubmagazine. Ook voor de peterschappen geldt de 10%-korting in geval van een verlenging door een trouwe peter. Zij betalen aldus slechts 135 EUR.

Aarzel dus niet en schaf spoedig uw abonnement of peterschap aan door betaling van het correcte bedrag op onze rekening met nummer BE51 1236 1039 4562 (VZW Eskabee 1935) met vermelding in referte van ‘abo/peterschap + naam’.

We voorzien dit jaar trouwens nog een bijkomende actie: “Bouw mee aan de Eskabee-ketting”. Bij het aanbrengen van een nieuwe abonnee of een nieuwe peter, belonen we jou met een unieke, nieuwe sjaal.

Vercauteren
Vanwynsberghe
Bouwwerkenpieters
Dena
Fitrama